logotip
de.png si.png
Predstavitev podjetja bullet

Vizija
Osebna vizitka
Kje smo


Predstavitev podjetja

spacer

Podjetje Metal-profil se je razvilo iz dolgoletne obrtniške tradicije več generacij. Prva lokacija je bila v Jaršah pri Domžalah. Kovaška delavnica, ki je stala na eni strani Mlinščice in mlin na drugi sta se skozi generacije zlila v novo podjetje z novo podobo. Podjetje Metal-profil, d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 1990, ko je nastala možnost, da se obrtna delavnica preoblikuje v malo podjetje. Izhajali smo iz tradicije, želeli pa smo slediti novim trendom in izzivom.

Prvi večji projekt je bil sanacija centralne čistilne naprave v Domžalah, kjer smo naredili in vgradili polžne črpalke, čistilne grablje, separator, hidravlično stiskalnico in drugo opremo.

Naslednji izziv je bila mala hidrocentrala Medija, s cevno turbino ki obratuje na Mediji v Zagorju z močjo od 50 do 250 kw.

V tem času smo navezali stike s proizvajalcem pogonov za vrata, cestnih zapornic in pripadajoče avtomatike. Zainteresirani smo bili, da kovinske dele opreme izdelamo v naši delavnici, elektroniko pa dogradimo. Glede na to, da se je navedeni program izkazal za tisto, kar naši kupci potrebujejo, se je iz leta v leto povečeval delež te dejavnosti v celotnem prometu firme. Še vedno ostajamo zvesti našim kupcem, ohranjamo začrtan program in ga nadgrajujemo z novimi tehnologijami in dopolnilnimi programi.

Zaposleni z izobrazbo in znanjem iz strojništva in elektrotehnike oz. elektronike tako trenutno pretežni del dela usmerjajo v proizvodnjo in montažo ograjnih sistemov, dvoriščnih vrat, garažnih vrat, cestnih zapornic za ureditev parkirišč in ustrezno avtomatiko.

Za prva večja vlaganja smo se odločili leta 1994, ko smo zgradili objekt v velikosti 720 m2, ki je služil v razstavno prodajne in skladiščne namene. V letu 2010 smo praznovali dvajseto obletnico delovanja podjetja. V tem letu smo zgradili nove prostore in se preselili vanje. Na novi lokaciji na Korenovi cesti 11 v Podgorju pri Kamniku imamo nove proizvodne in skladiščne ter azstavno prodajni salon.

Pred nakupom svojim kupcem pomagamo z nasveti in predlogi, prav tako naši projektanti pripravijo tehnične risbe za izvedbo. Za izdelke, ki jih prodamo ali vgradimo, zagotavljamo tudi ustrezno vzdrževanje.

spacer

varno okolje

Prodajni program Metal-profil:

samonosnih in drsnih vrat
enokrilna, dvokrilna vrata in osebni prehodi
ograjni elementi in sistemi
stopnišča in balkonske ograje
avtomatizacija vrat
cestne zapornice
verižne zapornice
parkirni sistemi
konstrukcije
okovje
rezervni deli
vzdrževanje in servis

Urbano pohištvo:

vrtne klopi
koši za smeti in kompost
stebrički
nadstreški

spacer
Vizija:

Biti med vodilnimi proizvajalci kovinskih in drugih ograjnih sistemov v regiji.
Razviti celovito opremo in ponudbo izdelkov za varno okolje.
Razvijati nove možnosti v vse bolj uveljavljenem uporabljanju kovinskih konstrukcij.

spacer

spacer
Osebna vizitka podjetja

METAL-PROFIL, d.o.o., Podgorje, Korenova cesta 11, 1241 Kamnik
T: 01/777 02 70, F: 01/777 02 74, E mail: info@metal-profil.si
status subjekta: vpisan, datum vpisa subjekta v sodni register: 26. 01. 1990 matična številka: 5310784000, davčna številka:  SI52035913 firma: METAL - PROFIL, proizvodnja, inženiring in trgovina, d.o.o. skrajšana firma: METAL-PROFIL, d.o.o., sedež: PODGORJE poslovni naslov: PODGORJE, KORENOVA CESTA 11, 1241 KAMNIK pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o. osnovni kapital:49.897,00 EUR

spacer

spacer
Kje smo

Podgorje, Korenova cesta 11, 1241 Kamnik

spacer