logotip
de.png si.png
Palične ograje bullet
Kovane ograje bullet
Perforacija bullet
Max plošče bullet
Lamele bullet
Paneli bullet
Pletivo bullet

Površinska obdelava profilov

Vsi deli so vroče pocinkani,
lahko pa jih še dodatno pobarvamo
v izbrani barvi po RAL lestvici.

zascita

Osnovne RALbarve

ral

Inox izvedba

inox

Standardni - osnovni element vseh paličnih sistemov

Osnovni element vseh paličnih sistemov v ponudbi je enotne dolžine 2000 mm, izbirate pa lahko med različnimi višinami 1000, 1200 in 1500 mm. Površinska obdelava in barva po izbiri (Izdelava tudi po želji oziroma načrtu) Odločite se lahko za nakup ograjnih elementove s stebri za vijačenje na betonsko podlago ali s podaljšanimi stebri za vgradnjo v beton. Lahko pa naročite ograjne elemente brez stebrov v kolikor imate zidano ograjo.


Kronos

kronos

Prikaz pritrditve stebričkov

Ograja KRONOS je sestavljena iz pokončnih okroglih cevi premera 20 mm, zgoraj zaprtih s PVC čepom. Povezuje jih vodoravni element v obliki U profila. Stebri so okrogle cevi premera 60 mm ali kvadratne cevi dimenzije 60 x 60 mm, zgoraj zaprte s pokrovom. Vsi deli so vroče pocinkani, lahko pa jih še dodatno pobarvamo v izbrani barvi po RAL lestvici. Možna je tudi INOX izvedba.

zakljucek

tipični zaključek
palične ograje Kronos


Apolon

apolon

Prikaz pritrditve stebričkov

Ograja APOLON je sestavljena iz pokončnih okroglih palic premera 14 mm, zgoraj zaključenih s kroglico premera 25 mm, in vodoravnih ploščatih elementov dimenzije 40 x 5 mm. Stebri so okrogle cevi premera 60 mm ali kvadratne cevi dimenzije 60 x 60 mm, zgoraj zaprte s pokrovom. Vsi deli so vroče pocinkani, lahko pa jih še dodatno pobarvamo v izbrani barvi po RAL lestvici. Možna je tudi INOX izvedba.

zakljucek

tipični zaključek
palične ograje Apolon


Apolonija

apolonija

Prikaz pritrditve stebričkov

Ograja APOLONIJA je sestavljena iz pokončnih okroglih cevi premera 20 mm, zgoraj zaključenh s kroglico premera 30 mm, in vodoravnih ploščatih elementov dimenzije 40 x 5 mm. Stebri so okrogle cevi premera 60 mm ali kvadratne cevi dimenzije 60 x 60 mm, zgoraj zaprti s pokrovom. Vsi deli so vroče pocinkani, lahko pa jih še dodatno pobarvamo v izbrani barvi po RAL lestvici. Možna je tudi INOX izvedba. Lahko je izdelana v ravni liniji ali v loku.

zakljucek

tipični zaključek
palične ograje Apolonija


Kara

kara

Prikaz pritrditve stebričkov

Ograja KARA je sestavljena iz pokončnih kvadratnih cevi dimenzije 20 x 20 mm, ki so zgoraj odprte in poševni prirezane. Povezuje jih vodoravni element v obliki »U« profila. Stebri so okrogle cevi premera 60 mm ali kvadratne cevi dimenzije 60 x 60 mm, zgoraj zaprti s pokrovom. Vsi deli so vroče pocinkani, lahko pa jih še dodatno pobarvamo v izbrani barvi po RAL lestvici. Možna je tudi INOX izvedba.

kara

tipični zaključek
palične ograje Kara
Dodatno varovanje!


Fiona

fioma

Prikaz pritrditve stebričkov

Ograja FIONA je sestavljena iz pokončnih okroglih cevi premera 20 mm, ki so zgoraj odprte in poševno prirezane. Povezuje jih vodoravni element v obliki »U« profila. Stebri so okrogle cevi premera 60 mm ali kvadratne cevi dimenzije 60 x 60 mm, zgoraj zaprti s pokrovom. Vsi deli so vroče pocinkani, lahko pa jih še dodatno pobarvamo v izbrani barvi po RAL lestvici. Možna je tudi INOX izvedba.

fiona

tipični zaključek
palične ograje Fiona
Dodatno varovanje!


Viktorija

viktorija

Prikaz pritrditve stebričkov

Ograja VIKTORIJA je sestavljena iz kvadratnih pokončnih palic premera 12 ali 14 mm s kovanimi konicami, ter vodoravnih ploščatih elementov dimenzije 40 x 5 mm. Stebri so okrogle cevi premera 60 mm ali kvadratne cevi dimenzije 60 x 60 mm, zgoraj zaprte s PVC čepom. Vsi deli so vroče pocinkani, lahko pa jih še dodatno pobarvamo v izbrani barvi po RAL lestvici.

zakljucek

tipični zaključek palične ograje Viktorija


Roma

roma

Prikaz pritrditve stebričkov

Ograja Roma je sestavljena iz okroglih in kvadratnih pokončnih palic premera 12 ali 14 mm s kovanimi konicami, polkrožnim elemtom ter vodoravnih ploščatih elementov dimenzije 40 x 5 mm. Stebri so okrogle cevi premera 60 mm ali kvadratne cevi dimenzije 60 x 60 mm, zgoraj zaprte s PVC čepom. Vsi deli so vroče pocinkani, lahko pa jih še dodatno pobarvamo v izbrani barvi po RAL lestvici.

roma

tipični zaključek palične ograje Roma


Vsa dvoriščna vrata se lahko izvedejo kot drsna, samonosna ali krilna vrata z ročnim in atomatskim upravljanjem

dvoriscna vrata

Samonosna vrata

Drsna vrata

dvoriscna vrata

Krilna vrata

Osebni prehod