logotip
de.png si.png
Palične ograje bullet
Kovane ograje bullet
Perforacija bullet
Max plošče bullet
Lamele bullet
Paneli bullet
Pletivo bullet

Osnovne barve po RAL lestvici

Osnovne RAL barve

barve ral

Standardni - osnovni element panelnih sistemov

V ponudbi višine od 63 do 303 cm in osnovne barve po RAL lestvici: zelena 6005, bela 9010, črna 9005, rjava 8019, siva 7016, siva 7035 in modra 5002.
Po naročilu možne tudi druge barve.


Vala

prikaz_namestitev_vala

Prikaz pritrditve stebričkov

Panelna ograja VALA je namenjena ograjevanju tako industrijskih kot stanovanjskih objektov, vrtov, šol in vrtcev. Sestavljajo jo varjeni paneli in stebri, ki zagotavljajo edinstven način ograjevanja. Paneli so izdelani iz žice premera 4 ali 5 mm, odvisno od višine ograje. Paneli in stebri so jekleni, zaščiteni s plastjo termičnega pocinkanja in nato plastificirani, kar ograjo odlično ščiti pred korozijo tudi v najtežjih pogojih. Ograjevanje s panelno ograjo Vala vam bo prihranilo skrbi in stroške vzdrževanja ter varovanja, hkrati pa bosta posebna oblika in visoka stopnja varovanja zadovoljili vaša pričakovanja.

Tehnični opispdf_ikona

steber_vala_tloris

tipski stebr Vala
je površinsko obdelana cevAxis C

axis

Prikaz pritrditve stebričkov
Višina panelov od 630 do 3030 mm

Ograjni sistem AXIS s svojim enostavnim videzom lepo deluje tako v urbanem kot v naravnem okolju. Različni tipi panelnih ograj se med seboj razlikujejo glede na debelino žice, velikost okenc in ojačitev panela. Panelne ograje z debelejšim premerom žice in dvojnimi vzdolžnimi žicami zagotavljajo dobro varovanje industrijskih in trgovskih objektov. Te ograje so primerne tudi za ograjevanje športnih objektov, stanovanjskih naselij in javnih površin. Tip ograje AXIS C in AXIS S je dodatno ojačan z vodoravnim izbočenjem. Sestavni deli so termično pocinkani in dodatno plastificirani v različnih barvah. Ograja je tako trajno zaščitena proti koroziji in je ni potrebno dodatno vzdrževati.

tloris stebra axis

tipski steber Axis


Axor

axor

Prikaz pritrditve stebričkov
Višina panelov od 620 do 1920 mm

Ograjni sistem AXOR je zelo primeren za ograjevanje stanovanjskih objektov, vrtov in vrtičkov, pa tudi šol in vrtcev. Premer žice je 4,5 mm, ograjo sestavljajo točkovno varjeni paneli in značilno oblikovani stebrički. Paneli in stebri so jekleni, zaščiteni s plastjo termičnega pocinkanja in nato plastificirani, kar ograjo odlično ščiti pred korozijo. Panele lahko pritrdimo s konicami navzdol ali navzgor. Tako enostavno spreminjamo željeno stopnjo varnosti.

tloris stebra axor

tipski steber AxorPrikaz višine panelov>
visina panela

Nazivna višina: 1900
Dejanska višina: 1920

visina panela

Nazivna višina: 1400
Dejanska višina: 1420

Vvsina panela

Nazivna višina: 1200
Dejanska višina: 1220

visina panela

Nazivna višina: 1000
Dejanska višina: 1020

visina panela

Nazivna višina: 600
Dejanska višina: 620