logotip
de.png si.png

Pogoni za industrijska in dvoriščna vrata

Pogoni nam omogočajo enostavno, zanesljivo in varno upravljanje z dvoriščnimi vrati.
Pogonske naprave dobro in zanesljivo delujejo v različnih temperaturnih in vremenskih razmerah. To je še posebn pomembno v neugodnih vremenskih razmerah, saj nam v neurjih, močnih deževanjih ali poledicah zagotavljajo udobno in varno upravljanje. Podjetje Metal Profil ima v svoji ponudbi pogone za vse vrste dvoriščnih vrat, pri odločanju in izboru pa vam tudi strokovno svetujemo. Zagotavljamo vam dolgoletno brezhibno delovanje, nudimo pa tudi vse servisne usluge.


spacer
avtomat bx

Avtomat BX

spacer je sodobno zasnovana naprava, ki jo uporabljamo za samodejno vodenje drsno-kotalnih in visečih vrat (odpiranje-zapiranje). Sistem z močjo 300 W je primeren za različne namestitve, vrste delovanja in varnostne zahteve. Reduktor z zobato letvijo spremeni vrtenje v linearni pomik s hitrostjo 10m/min.
spacer
Tehnični
opis
pdf ikona
 
spacer primer avtomat bx

Vrata Apolon in avtomat BX

spacer
pogon

Avtomat BK 1800

spacer je sodobno zasnovana naprava za samodejno vodenje težjih industrijskih vrat, ki se pogosto odpirajo in zapirajo. Avtomat z močjo 480 W zagotavlja popolne rešitve s široko paleto sistemov vrat za večuporabniške in javne vhode industrijskih poslopij, stanovanjskih blokov, bolnišnic in ustanov na splošno. Ob izpadu električne energije se sistem lahko sprosti. Reduktor z zobato letvijo spremeni vrtenje v linearni pomik s hitrostjo 10,5 m/min.
spacer
Tehnični
opis
pdf ikona
 
spacer primer avtomat bk

Samonosna vrata in
avtomat BK 1800

spacer
pogon

Avtomat BY 3500

spacer je sodobno zasnovana naprava za samodejno vodenje težjih industrijskih vrat, ki se pogosto odpirajo in zapirajo. Avtomat z močjo 750 W zagotavlja popolne rešitve s široko paleto sistemov vrat za večuporabniške in javne vhode industrijskih poslopij, stanovanjskih blokov, bolnišnic in ustanov na splošno. Ob izpadu električne energije se sistem lahko sprosti. Reduktor z zobato letvijo spremeni vrtenje v linearni pomik s hitrostjo 10,5 m/min.
spacer
Tehnični
opis
pdf ikona
 
spacer primer avtomat by

Primer uporabe avtomata BY 3500

spacer
pogon

Elektromehanske ročice Krono

spacer je sistem za avtomatizacijo krilnih vrat z elektromehanskimi ročicami, ki se pritrdijo na steber in krilo vrat. Reduktorji podjetja CAME so tradicionalno elektromehanični, njihova skrita moč pa zagotavlja enakomerno, tiho, natančno in varno premikanje. Pri izpadu elekrične energije vam sprostitveni sistem omogoča ročno odpiranje in zapiranje vrat.
spacer
Tehnični
opis
pdf ikona
 
spacer rocica krono

Krilna vrata in ročice Krono

spacer
pogon

Frog sistem

spacer je funkcionalna rešitev za avtomatizacijo krilnih vrat brez spreminjanja njihove oblike in zunanjega videza talne vgradnje. Reduktorji podjetja CAME so tradicionalno elektromehanični, njihova skrita moč pa zagotavlja enakomerno, tiho, natančno in varno premikanje. Pri izpadu elekrične energije vam sprostitveni sistem omogoča ročno odpiranje in zapiranje vrat.
spacer
Tehnični
opis
pdf ikona
 
spacer

primer pogona frog

Primer sistem Frog

spacer
pogon

Samodejni sistem Corsa

spacer sta vrhunsko izpopolnjena samodejna sistema za odpiranje steklenih drsnih vrat v oblikovni dovršenosti mikroprocesorskih komand za upravljanje. Vsebujeta logično ploščo, ki omogoča avtomatsko reguliranje potiska glede na velikost vrat.
spacer
Tehnični
opis
pdf ikona
 
spacer uporaba steklena vrata

Primer uporabe samodejnega sistema za odpiranje steklenih rat

spacer
pogon

Fly sistem

spacer je avtomatizacijski sistem za notranja in zunanja krilna vrata. Sistem FLY je mogoče namestiti tudi na že obstoječa vrata. Zaradi sistema FLY je prehod v vsakem primeru prikladnejši in funkcionalnejši. Ob rahlem potisku avtomatizacijski sistem samodejno odpre in spet zapre vrata. Protivetrni sistem zaprtih vrat preprečuje naključno odpiranje vrat.
spacer
Tehnični
opis
pdf ikona
 
spacer

 

spacer